Just in bed....

Melange de Luxe……. MONEY IN THE BANK!!!!

 

Jeg har tidligere skrevet om Melange de Luxe HER , og utroligt nok kan Christoph (Som har butikken) og naturligvis butikken blive ved med at imponere.

De har allerede solgt noget af mit tøj – hvilket altså er gået virkelig hurtigt! Især når man tænker på at det er sommerferie, solen har skinnet og folk har lavet alt andet end at shoppe!
Og når noget af det bliver solgt – betyder det MONEY in the bank til mig – uden jeg har gjort andet end køre til Ravnsborggade i KBH N med tøjet!!! Total WIN!

Der er stadig en del af mit tøj til salg dér, bl.a. dette:

Og som jeg ikke har billeder af har han: En top og en taske fra Michael Kors, Hat og taske fra Gucci, bukser fra Ralph Lauren, Paul Smith og flere, strik fra Thomas Burberry osv osv. – Altså en masse masse ting! Og det er blot mine ting – han har simpelthen SÅ mange fantastiske ting! Og til gode priser!

Der er virkelig mange fantastiske sko – åhhh elsker sko!!! Og så har han de smukkeste kjoler og tøj… Og tasker.. Og… JA … ALT!

Det er virkelig et godt koncept og en af de second hand som ikke føles som en “genbrug” – for det kan man virkelig ikke kalde den butik! – Min kæreste var med i går, og han sagde “Det føles jo ikke som en butik som handler med brugt tøj – mere som en butik der handler med fejl-købt-tøj” – hvilket er virkelig rigtigt! Alt er i virkelig flot og elegant! Og man tænker ikke på varerne som brugte! – Man får det bare MEGET billigere end købsprisen… WIN…  Det er virkelig en butik man skal besøge – også selvom man kun er herovre et smut fra Jylland – der er ingen undskyldninger 🙂

Som jeg tidligere har skrevet er Melange de Luxe ved at få en e-shop op og køre, den er ikke oppe endnu, men indtil da, kan i følge butikken på Facebook under Melange de Luxe, hvor nogle af deres varer også bliver lagt op. (Og man kan købe igennem Facebook med en bankoverførsel.)

 

Lige pt. søger Melange de Luxe vintertøj – så har du noget designer vintertøj så er de MEGET interesseret! -Så få lige ryddet ud i skabene – du har garanteret noget som du ikke kommer til at bruge, beholder fordi det er “pænt”, eller som du beholder fordi du tænker.. “måske éngang….” – den holder altså ikk længere – sæt det til salg, og den éne gang du måske ville have haft det på, der har du GARANTERET noget andet – og ellers må du forbi Melange de Luxe igen og kigge efter nyt til præcis denne anledning 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just in bed....