• ···
Århh Bacalona!!!

Meeeen…Hvilket tilhørsforhold har vi?!

Ofte kommer jeg ud i længere og “mærkelige” forklaringer når jeg kommer i situationer hvor jeg skal forklare hvem Frk. Dutte er til mig…. Idag var det hos blomster handleren, da jeg købte blomster til Frk Dutte… Og forleden var det da mig og Mindstepigen (min bonusdatter og frk Duttes datter) var ovre og hente Fidusia (Frk.Duttes hund) ved nogle fremmede som havde fanget hende…. Eller når jeg skal forklare hvem jeg og Frk Dutte er, og hvorfor vi har lavet denne blog… F.eks: Jeg er Fru Maria, jeg er gift med Faderen og sammen har vi Baby A, og jeg har den fornemme titel som bonusmor til hans to ældste børn. Jeg har bloggen med Frk Dutte som er kærester med Fiskeren. Hun er Faderens X kone og mor til hans to ældste børn….

-i kan godt se at allerede nu har jeg nærmest rodet det hele til ikk?!

maria Dam Kietz

Men hvorfor skal det være SÅ rodet?! Man har jo titler til stortset alle familiemedlemmer – bare ikk til den “moderne families” medlemmer….?! For mig er Frk. Dutte jo ikke min mands X-kone… Dels pga jeg synes det har en negativ klang, hvilket jeg virkelig ikke har lyst at forbinde hende med, men at være hans x er jo HANS tilhørsforhold til hende – ikke mit…. Så er hun moderen til mine bonusbørn – en “titel” jeg bedre kan lide, da der er langt mere positivt… Men igen liiiidt rodet…. Hun er også bonusmor til min søn Baby A…. 🙏🏼 Og hun er jo også en virkelig god veninde!!

Men synes jeg mangler VORES  tilhørsforhold  – hendes og min… Ligesom man har sin søster, svoger, svigerinde osv osv… En hurtig og nem titel som beskriver præcis hvem vi er for hinanden, én som er positiv og ikk for rodet 😅

Nogen som har forslag? Kender “problematikken”? Eller kan relatere???

   

1 kommentar

  • Gitte

    Jeg kender ikke problematikken…men syntes I er vildt seje! Så når I nu ikke er sisters, så tænker jeg twisters..ikke at det forklarer relationen, nok mere bare et ord:) – og ellers er hun jo bare en veninde…det ord kan alle forstå, og det er jo det hun er!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århh Bacalona!!!