• ···
Åhhhh men hvilke?!

Hvad er det dér Kabe?!

Jeg får virkelig virkelig mange henvendelser fra alle jer læsere omkring Kabe, som vi har brugt på nu 2 af vores vægge herhjemme (har et ønske om mange flere Kabe vægge Haha)

Kabe spartlemaling

Her kan i se vores væg i køkkenet… ELSKER DET!!!

Mange har spurgt hvordan det er at arbejde med…. Og til dét vil jeg sige – det er virkelig nemt og sjovt!

Selve malingen er en spartle maling – så den er tyk og skal påføres med en spartle:

Kabe spartlemaling

Vi valgte farvel Lava og en “raw” udgave, så væggen bliver endnu mere rå! Jeg har ikke arbejdet med den normale, men når jeg læser op på det, så passer Raw nok lidt bedre til os – her skal man nemlig kun påføre én gang og så kan man ellers plet male efterfølgende (perfekt til mit temperament)

Når det er tørt skal det slibes ned, her tog jeg bare det værste og sleb. Herefter skal der en topcoat på, og hvor mange gange man skal tage dette på, kommer an på “hvor meget man bruger sin væg”… Altså den i stuen har vi f.eks givet 2 gange og den i køkkenet 4 gange…

Spartle maling

Lyder det som meget arbejde?! Det er det virkelig slet slet ikk!!!

Det tager ingen tid!! Det tager naturligvis lidt længere tid at påføre spartlemaling end rigtig maling – til gengæld slap vi så for at gøre det flere gange! Det tog mig max. 20 min at slibe det ned… Og max 15 min hver gang jeg skulle putte topcoat på…. Jeg synes virkelig arbejdet er minimalt, og man får det smukkeste fedeste resultat!

Spartlemaling

Jeg er ret så besat af det! Og vil virkelig gerne have det flere steder 😉 Badeværelserne, gangen og ja – er der nogen begrænsninger?! (Det fåes jo i SÅ mange fine farver!! )

I kan se deres farver og meget mere via deres hjemmeside HER

Og til alle jer som skriver eller møder mig og spørg ind til det – det må i naturligvis gerne forsætte med, hvis i stadig er i tvivl om noget..

(Alt kunst er fra Maya Gürtler fra Pen and Ink)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åhhhh men hvilke?!