• ···
Hvad er det dér Kabe?!

Et vidunderlig sind = Et børne hovde

En verden jeg nægter at glemme og vokse fra…

Ja min verden har taget sig en drejning… og jeg er virkelig vild med det og meget taknemmelig over at jeg får et bid af min barndom hver dag nu… img_6551

Jeg er pædagogmedhjælper i en helt fantastisk børnehave….

Min dag består af-

Store børne smil med små- Hej Maiken stemmer…. ( og jeg bliver så glad inden i )

Små ( fedtede ) hænder i min hånd, som trækker mig hen for at lege ( og jeg tænker.. det bliver sådan en god dag i dag ) ( og tænker også .. hvor er spritten til mine hænder 😄)

Tåre det står i kø for at sprænge ud af øjnene, over et venskab der bliver til et uvenskab.. jeg giver en krammer ( og jeg tænker.. nu bliver snot næsten tørret af i min nye guld bluse😆) og helt mirakuløst er de venner igen på under 2 min.

Og selv samme snot næse kan løbe med helt grønt snot ned af det lille stykke imellem næse og mund.. som et tykt 11 tal… helt uden de selv mærker det… eller bliver flov over det ( og jeg tænker… I er nogle helt fantastisk små væsner😅)

Vi kan synge alt fra æblemand som  kan bliver lavet om til dinosaurus mand- kom inden for ( for det er jo børnene det bestemmer) og min gode pædagogmedhjælper ven tager en lille tromme frem og så danser og synger vi så højt vi vil… ( og jeg tænker… tænk at jeg bliver betalt for dette her.. jeg ville jo give penge for det!!! ) Det er så hyggeligt! 💜

Jeg har virkelig et hjerte for de kære børn.. dem ALLE sammen….

For jeg ved det findes en god og modig Jonathan løvehjerte… En fri Ronja røverdatter… En stærk og unik Pippi og fræk og iderig Emil i alle børn – ALLE skal de have de bedste muligheder for at være den de er.. og ALT hvad de er…… både de gode men også deres dårlige sider.. ( dem har vi alle) det gør os til hele mennesker!

Så min fine opgave er at give dem en rigtig god børnehave tid.. inden de engang bliver til  dumme voksne!

Det er så fint med mig.. for så glemmer jeg også lige selv for en stund.. at jeg selv er en dum voksen… hi hi!

 FRIE BØRN LEGER BEDST!! ✌🏻img_6550

   

2 kommentarer

  • Tanja

    De børn er SÅ heldige, at “din vej” på eventyrlig vis kom til at ramme deres børneliv.. Du er en dygtig frisør, men endnu dygtigere med børn ❤ Og så er du helt sikkert den smukkeste pædagogmedhjælper i DK – med gummistøvler, strutskørt og guld bluse.. I just love it 👏👍❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fint; har selv arbejdet i børnehave og alle Astrid Lindgrens karaktere er nemlig at finde i sådan en flok – både den forsigtige Annika og Tvebak, og de frembrusende Pippi og Jonathan-typer (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det dér Kabe?!