• ···
Jeg stopper.....!!!

FYfy, SKAMME skamme, FY fy, AH ah!

Noget jeg møder rigtig meget “på min vej” er mennesker som kommentere på hvordan jeg/vi sover med A…

Sove med baby

Faktum er nemlig at A igen er tilbage i vores seng – han har været syg i over 6 uger, han vågner konstant og så vil han ligge helt tæt…. (Når jeg skriver tilbage, så er det faktisk en fejl, for han har aldrig været SÅ meget i vores seng som nu! Før havde vi i det mindste en bedside seng til ham… Men nu er han virkelig I vores seng)

Han har ALTID været en putte baby, har altid haft brug for at ligge og sove OVEN PÅ MIG… Jeg bliver nogengange mødt med “det er jo dit behov at putte”… NEJ, det er det så ikk! – Eller bevares kan da godt synes det er hyggeligt lige at ligge lidt og putte, men sgu da ikk flere timer hver nat! Det gør ondt, jeg har smadret mine skuldre ved det! Jeg kan ikke bevæge mig, ikke sove osv…

Maria Dam Kietz

Men når Tumlingen har brug for tryghed, så skal han har tryghed! Det er virkelig ikk et sted hvor jeg vil “spare”… Det betyder langt hen af vejen at det er mig eller Faderen som skal indgå kompromiser (især med vores søvn)

Det betyder så at A er tilbage i vores seng, søvn er en mangelvarer BIGTIME, og A får smittet os andre med alle hans sygdomme fra vuggeren… SUK…

Jeg forsøger mig med tryghed og kærlighed om dagen og putter ham i vikle, så han kan være helt tæt når han har et behov (nej ikk mit behov)

Vikle til baby

Men hvad kan man gøre….?!

   

1 kommentar

  • Jeg ved intet om børn eller hvad der er rigtigt og forkerte for de forskellige børn og deres familier, men hvor bliver jeg dog træt, når jeg gang på gang læser, hvordan folk har trang til at trække deres egne holdninger ned og hovedet på andre. Man kan da kun gå ud fra, at alle vil deres børn det bedste og kender deres behov.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stopper.....!!!