• ···
I need you.....

Jeg kan ikk lide det ord – x-kone……

Måske det bare er mig, måske jeg er sart, ligger for meget i ordene (Bogstaveligttalt) eller måske andre har det som mig?

I går skulle Dutte hente Baby A i vuggeren – i min verden er hun hans Mama Duts – IKKE min mands X-kone… Eller jo! Det er hun naturligvis OGSÅ! Selvfølgelig er hun dét! Men jeg synes “x-kone” har sådanne en negativ klang? Og hun fortjener på ingen måder at blive sat i en negativ klang! Hun er en af mine bedste “nye” veninder, hun er den jeg fortæller ALT til – hun har set og oplevet mig hvor jeg har været syg, fucked op og i mine lykkeligste stunder, hun er mor til de to børn, som jeg er så heldig at få lov til at ha i mit liv, og som er A’s søskende, hun er som en extra mor for min søn og alt andet end en “x-kone med negativ klang”…

Maiken rasmussen

Nå men faktum er, at jeg i vuggestuen igen ryger ud i at skulle forklare vores relation, da  Baby A skal hentes af Dutte… Og det der x-kone kan jeg ikk får ud af min mund – og i almindelig omtale hjemme hos os – så hedder Dutte “Mama Duts” og Kenneth hedder “Papa Kenner” – men det beskriver jo ikke hvem de er i forhold til os…. Fandme svært altså! Så i går i vuggestuen blev det til “A bliver hentet af sin Mama Duts – ja hans extra mor”…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need you.....