• ···
Ligestilling - for hvilken pris??

Har min krop seperationsangst?

Trætheden melder sig – og har stortset overtaget min krop…. Hvorfor? Det aner jeg ikk… Faktisk sover Tumling A bedre end nogensinde før! (Kan ikke engang give ham skylden WTF?! HAHHA)

Maria Dam Kietz

A er begyndt at sove på eget værelse, så måske det er min krop som ikke kan finde ud af det med seperationen og at han ikk er liiiige der ved siden af?! HAHAH – Ærlig snak, så nyder jeg at han sover på eget værelse, at soveværelset er vores eget og at jeg har mit eget space igen – ikke en baby liggende på maven on and off… Jeg kommer helt sikkert til at savne at ligge og putte med ham – på et tidspunkt – men der er jeg slet ikk endnu… Pt er han for det meste også i slynge på min mave under ulvetimen hver dag – så der bliver vi begge tanket op med tryghed og nærvær..

Men hvorfor er jeg så fandens træt for tiden? Nu hvor jeg KAN sove om natten – så burde min krop da udnytte det MAX?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligestilling - for hvilken pris??