• ···
Har min krop seperationsangst?

Farvel…….

Der sker jo ting og sager i mit liv lige pt…

Og at jeg har valgt at sige mit job op – er naturligvis en god ting! Men når man tager så store beslutninger, så kommer der som regel også mindre beslutninger man skal tage som konsekvens af den store beslutning… Og én af dem er min fine Mini skal sælges! ELSKER den! Min fine flotte og aller første bil! Men hellere “ofre” den, mod jeg så lige om lidt kan gøre dét jeg aller mest har lyst til (Yes, smed lige en cliffhanger her MUhahahahahHAHAH)

Mini cooper

Såååå hvis nogen af jer læsere mangler en fantastisk bil – så gir i bare lyd 😉

I kan se mere info HER

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har min krop seperationsangst?