• ···
Han sparkede selv gang i dét....

Store tude dag….

Egentlig ikke dag.. “bare” morgen…

Vi har heldigvis nærmest KUN gode morgener hos os, men idag var det en ægte lorte morgen!

Smukke Prinsess M vågnede og var så ulykkelig ulykkelig – hun savner Bacon (Vores hund som desværre blev aflivet i slutningen af november) Hun har talt meget om ham hele weekenden, og det eskalerede så i morges… Dét er VIRKELIG hårdt at se prinsessen SÅ ulykkelig og med den dumme følelse af noget er taget fra hende og hun aldrig kommer til at se ham igen! Og man føler bare ikk man kan stille meget op! Hvordan forklare man en ulykkelig pige på 5 år at det er OK? – Især når jeg stadig selv er helt ødelagt over han ikke er hos os længere… Så dér sad vi så… I morges og tudede begge to… Vi snakkede og jeg forsøgte at trøste mens tårene trillede ned af mine egne kilder.. SHIT jeg savner den hund…! VI savner den hund!

bacon

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han sparkede selv gang i dét....