• ···
Store tude dag....

Jeg bliver selvstændig!!!!

Jeg tager sgu springet og bliver selvstændig!!!! Det er vildt på så mange (Men KUN GODE) måder!

Dem som kender mig, ved at jeg i efterhånden en hel del år, har arbejdet en del med og indenfor markedsføring på sociale medier og især med influencer marketing – så hvorfor ikke gøre det til min levevej?

Jeg er nu den officielle ejer af Kietz Media (YEAH det er SÅ vildt!)

Kietz media

Jeg ser en KÆMPE mulighed i at gå ind på markedet med influencer marketing. Jeg tror på at influencers kommer til at sætte sig utrolig meget på markedsføringen, og virksomhederne kommer til at se hvor mange muligheder der egentlig er i at markedsføre på denne måde – og dét vil jeg naturligvis meget gerne hjælpe dem med at highlighte 😉 Jeg kommer til at fungere som bureau for flere influencers og har allerede fået lov at repræsentere nogle fantastiske mennesker!

Sociale medier er kommet for at blive, men mange virksomheder har enten ikke tiden, mulighederne, lysten eller erfaring til selv at stå for dette, så til de virksomheder tilbyder jeg at hjælpe. Jeg ELSKER de sociale medier, der er SÅ uendelig mange muligheder for markedsføring derpå.

Måske dette indlæg er lidt for nørdet – men hvis i vil vide mere (Og det håber jeg VIRKELIG i vil) Så kan i læse meget mere om hvad det er jeg skal, og hvad det egentlig betyder det her med influencer marketing – så gå endelig på min fine nye hjemmeside www.kietzmedia.dk 

-Og check også lige ud HVOR LÆKKER den hjemmeside er?! Har bygget den op sammen med Maya fra PenandInk, og hun ER bare pisse dygtig!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store tude dag....