Online dating er ikke længere tabu – heller ikke den pikante slags

Der var engang før 2012, hvor Tinder og alle de andre dating-apps kom til. Det var en tid, hvor det var almindeligt at online-date under et dæknavn og gå mere eller mindre stille med dørene i forhold til aktiviteten. Det har imidlertid ændret sig.

 

Er du også på en dating-app eller -hjemmeside? Så er du såmænd bare en helt almindelig dansker. I dag er der nemlig intet mærkværdigt ved at benytte sig af de online dating-muligheder. Tværtimod er de mange sites og apps blevet allemandseje, og aktiviteten er langt fra tabubelagt, på samme måde som den var engang.

Fra dæknavne til personlige navne og billeder

Det er interessant at kigge tilbage på tiden før 2012. Det vil sige tiden, før Tinder og alle de andre dating-apps så dagens lys. Meget er nemlig sket siden da, og verden er mildest talt forandret, når det kommer til online dating og vores syn på aktiviteten.

 

Der har imidlertid eksisteret mange hjemmesider til online dating, før de mange apps blev en del af vores hverdag. De blev selvfølgelig benyttet (omend langt fra lige så flittigt som i dag), men ikke nødvendigvis i fuld offentlighed eller uden skam. Tværtimod var det ret almindeligt at bruge dæknavn, at holde aktiviteten hemmelig for venner og bekendte, og at opfinde kreative historier om, hvor man havde mødtes.

 

Det er ikke så lidt, der har ændret sig fra dengang til i dag. Nu kender mange af os både kærester og ægtepar, som har fundet hinanden online. Det er en almindelig historie snarere end et tabu, man skjuler. Således er det da også folks personlige navne og billeder, der pryder de mange apps og sites. Ja, det er ligefrem en socialt accepteret aktivitet at swipe sammen og fra hinandens profiler – bare for sjov.

Vi er også åbne omkring pikante dates

Online kan man finde alle former for kærlighed – og ikke mindst alle former for sanselig nydelse. Denne type mere pikante dates er også blevet langt mindre tabuiseret med årene. Således kan man åbent erklære, at man bare leder efter noget “casual”, eller man kan benytte en decideret side for frække dates.

 

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at vi mennesker har et fysisk behov for berøring såvel som sanselig nydelse. Derfor ser man da også, at tilbud om thai massage escort og services i samme boldgade skyder op overalt i landet. Ikke desto mindre er graden af åbenhed omkring de “casual” og pikante dates et nyt fænomen. Denne åbenhed er uden tvivl opstået som følge af aftabuiseringen af online dating i alle dens forskelligartede former.