4 ting du bør have i tasken dette efterår og vinter

Om efteråret og vinteren er der flere ting, som du bør have i tasken, når du er på farten. Når det kolde vejr sætter ind, vil du gerne være forberedt så godt som muligt. Her finder du fire vigtige ting, som du bør have i tasken i løbet af efteråret og vinteren. Leder du efter en smart taske til efteråret og vinteren, kan det være, at en Mulberry Iris er noget for dig.

Det bør du have i din taske

 • Læbepomade –

  Dine læber er særligt udsatte i meget koldt vejr om vinteren. Derfor er det en fordel, at du har en læbepomade med i tasken til alle tider. Herved har du et godt værn mod koldt vejr. Læbepomade er altså et must-have i din taske.

 • Håndcreme –

  Lige såvel som du bør have læbepomade i tasken, er det en god idé at have en håndcreme. Dine hænder er ligeledes udsatte i det kolde vejr. Med hjælp fra håndcreme kan du undgå tørre hænder.

 • Oplader eller powerbank –

  Hvis du er meget på farten, bør du have en oplader eller en powerbank med dig rundt. På den måde ender du ikke med, at din mobil løber tør for strøm, når du har mest brug for den.

 • Halspastiller –

  I efteråret og vinteren er der mange, der render rundt og er forkølede eller har ondt i halsen. Har du ondt i halsen, men har du ikke tid til at ligge derhjemme? I så fald bør du tage halspastiller med i tasken.