Naturlige sandaler

Så er sommertiden ved at være over os. Temperaturene stiger, solen er fremme. Det er derfor også lige ved at være sandal-sæson. Gladiator sandaler og Birkenstock sandaler er efterhånden i alle kvinders garderober. Vil man gerne have nogle lidt mere specielle sandaler, som alle andre ikke har, så kan man overveje at anskaffe sig naturlige sandaler. Er du på jagt efter nye sandaler, så følg med i denne artikel, som vil gennemgå nogle af de unikke sandaler, man kan få.

Rebsandaler
Nomadic State of Mind, Trendyol og Copenhagen Shoes er brands, som producerer sandaler lavet af reb. Rebsandalerne fås i flere forskellige former – både som slip-on og sandaler. Begge former for rebsandaler fås i flere forskellige varianter, hvor rebet er snøret anerledes hen over foden. Sandalerne fås også i flere forskellige farver. Derfor kan du finde lige præcis det par, der passer ind i din stil – samtidig med at du har et par sandaler, som alle andre ikke har. Hos Trendyol findes rebsandalerne også med tåsplit. Det er derfor muligt at få rebsandaler i denne stil også, hvis dette er en stil, du rigtig god kan lide – og som føles bedst på dine fødder.

Korksandaler
Sandaler med korkbund er der mange af, blandt andet fordi kork er stødabsorberende, hvilket gør disse meget behagelige at gå i. Arauto RAP har taget skridtet videre – de har nemlig lavet en sandal, hvor det ikke kun er bunden, der er lavet af kork, men det hele. Sandalen sidder godt på foden og er nem at indstille, så den sidder helt perfekt på din fod.

Jutesandaler
Jutesandaler kan også fås i mange forskellige former fra mange forskellige brands. Blandt andet brandsene Lovelies og Slow Nature har forskellige sandaler lavet af jute. Jutesandaler fås ofte kun i naturlige farver, hvilket betyder at de normalt er beige – dette er selvfølgelig ikke rigtig et problem, da denne farve passer til alt.