Gode idéer til den perfekte ferie i 2021

spaophold med kæresten

Måske er du vant til at tage nogle uger på charterferie i diverse eksotiske lande, og måske synes du, det er surt, at der er lange udsigter for, at du kan komme afsted igen. Det er ikke sikkert, at det bliver denne sommer.

Frygt ej – der er masser af gode muligheder for at holde ferie hjemme i Danmark. Måske burde vi blive bedre til at værdsætte charmen ved en dansk sommer, og her får du nogle gode ideer til, hvordan du holder en skøn ferie i det danske, samtidig med at du tager højde for pandemien.

Spaophold med kæresten

Der findes få ting, som er lige så romantiske som at tage på spaophold med din kæreste. Det kan være, at børnene kræver meget energi og gør det svært at holde romantikken i live i hverdagen, og selv hvis i ikke har børn, går der hurtigt leverpostej og vasketøj i den alligevel.

Et spaophold sammen er en rigtig god idé til at slappe af og nyde hinandens selskab på en afslappende og romantisk måde.

Cykelferie

Der er masser af skønne cykelruter rundt omkring i landet, som der er god mulighed for at benytte. Hvad end du er til landevejscykling, mountainbike eller slet ikke er vant til at cykle, er der helt sikkert nogle ruter, som passer til dig,

Cykling kan foregå med kæresten, en god ven eller veninde eller måske en hel vennegruppe. Det er kun antallet af cykelglade eller eventyrlystne mennesker i din omgangskreds, der sætter grænserne.

I kan for eksempel planlægge en tur, der varer i en uges tid, eller hvor mange dage i gerne vil cykle. I kan planlægge ruten hjemmefra, eller i kan finde ud af undervejs, hvor langt i gerne vil cykle, og hvor i vil cykle hen. Ofte kan man finde nogle ruter, hvor der er nogle spændende ting at se undervejs, så man kan gøre nogle stop for at gå på sightseeing.

Vandretur

Aktive ferier i det fri er meget undervurderede. Der er noget specielt ved at gå lange ture i naturen enten i godt selskab eller bare for sig selv. En lang vandretur er en oplagt mulighed for at finde nogle rolige øjeblikke og tid til at reflektere i en ellers fortravlet hverdag.

Der er masser af muligheder for overnatning undervejs. Ligesom med cykelferien kan man planlægge undervejs, hvor man gerne vil gå hen, men det er også en god idé at planlægge på forhånd, så man ved, hvor der for eksempel er teltpladser, campingpladser eller hoteller efter hvad der falder i din/jeres smag.

Også her er det en god idé at finde nogle ruter, hvor der er nogle spændende ting at se på vejen. Det kan være, at du gerne vil opleve noget kulturelt på din rute, eller måske har du bare lyst til at nyde den storslåede natur uden for bylivet.