Sådan får du det bedste ud af campingturen

Det er ikke alle, der er skabt til det klassiske campingliv, men dette betyder ikke, at man ikke kan få det bedste ud af turen alligevel. Der er nemlig nogle forbehold, som man kan tage, der vil gøre hele campingturen lettere for de ikke så camping-tilpassede individer.

Godt udstyr skaber bedre forudsætninger

Hvis man er en garvet campist, der har efterhånden har brugt en del sæsoner i et lidt for brugt fortelt, er man nok ikke så sart efterhånden. Slidte og mindre luksuriøse omgivelser kan dog virke ganske utiltalende for en ny campist. Derfor er det en god ide eksempelvis at investere i et kvalitetssikret fortelt eller en thulemarkise, der kan være med til at sikre komforten for alle deltagere campingturen.

Ikke gå på kompromis med

En ting, som mange måske frygter, når det kommer til camping, er maden. Ideen om dåsemad, færdigretter eller take-away i en længere periode, er ikke nødvendigvis særligt tillokkende. Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med maden. Det kan godt være at man skal være lidt mere kreativ, da udstyret i campingvognen eller i Trangia sættet jo ikke helt matcher køkkenet derhjemme. Men ikke desto mindre kan man lave ganske enestående mad i primitive omgivelser. Til dette formål findes flere kogebøger, der kan være yderst behjælpelige med at stille sulten på campingturen.

Hold humøret højt og nyd turen

Afslutningsvis er det vigtigste nok at have en positiv indstilling det hele. I stedet for at se på det hele, som værende en negativ oplevelse, der ikke passer ind i de daglige vaner, skal man hellere se på det som et frirum. Det er en mulighed for at puste ud, logge af og bare nyde naturen og tilværelsen. Det kan måske virke lidt kedeligt i starten, men når turen er slut, vil de fleste føle sig tilpas, afslappede og energiske.