Tid til en ny håndvask?

ny håndvask køb

Det er måske ikke noget du tænker over hver dag, men er den gamle håndvask i den tvivlsomme sennepsgule farve blevet en kende kedelig at se på? Har du udskiftet resten af isenkræmmeret eller møblerne og passer håndvasken ikke længere den ønskede æstetik? Så er det tid til at få den udskiftet med en spritny og moderne håndvask, der både er funktionel, praktisk og flot at se på!

Der er rigtig mange forskellige stile af håndvaske at vælge mellem, som du alle kan se inden du foretager købet, især hvis du vælger at shoppe online. På den måde sikrer du dig at få taget det helt rigtige valg, inden du kontakter VVS-firmaet.

Lækkert og tidsløst design

Der er en håndvask til alle, hvad enten man ønsker sig at den skal have en helt specifik stil eller en vask i tidløst design, der kan passe ind i ethvert badeværelse uden at stikke ud. Den mest populære håndvaskmodel må være den klassisk hvide model af porcelæn, men der findes mange andre modeller, man kan vælge. I stedet for at vælge hanen med det moderne design, hvor man blot skal vende håndtaget op for at få rindende vand, kan man vælge den gammeldags model, hvor man skal skrue på to forskellige håndtag. Denne slags håndvask ville passe perfekt ind i et badeværelse, der er designet i en retrostil med masser af skæve og finurlige farver og former. Sådan en håndvask ville fuldføre hele looket og sætte prikken over i’et på indretningen.

Et bredt udvalg

Når man taler om håndvaske er der som sagt alle de stile, man overhovedet kunne ønske sig – måske er det endda en større beslutning at træffe end man lige havde troet! Der er intet galt med det helt klassiske valg af en porcelænsvask med stålhane, men hvad med at få lidt forandring i livet? Der findes for eksempel også matte vaske, der giver et smukt skær, når vandet løber gennem vasken og ned i drænet. Denne effekt bliver endnu smukkere hvis du vælger en model i en flot farve og i frostklart glas. Denne vask vil i sandhed efterlade sig et indtryk på dine gæster, der bruger den og virkelig gennemføre din indretning. Køb en ny håndvask og du kan vælge mellem at gå efter den klassiske, tidløse og elegante design eller vælge at skille dig ud fra mængden med en farverig vask med en overdådigt udseende hane.