Hvordan kan man få fjernet karsprængninger på benene?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange, der er kede af deres karsprængninger på benene. Det er dog ikke alle, der beslutter sig for at gøre noget ved det. Er du en af dem, der har overvejet at gøre noget ved det, er der heldigvis gode muligheder for det.

Det er dog langt fra alle, der ved, hvordan de kan gøre noget ved det. I de fleste tilfælde bliver det dog behandlet med laser. Det er en meget effektiv løsning, som skaber hurtige resultater. I mange tilfælde kan man se resultater allerede efter første behandling.

Hvordan fungerer fjernelse af karsprængninger på ben?

Der er flere muligheder for at behandle karsprængninger på benene. Som regel sker det dog med en særlig laserteknologi, der hedder IPL. Du er ikke kun garanteret, at det er en effektiv behandling. Du er også garanteret, at det ikke er en smertefuld behandling.

Når en sådan laser bruges på dine ben, vil lyset søge direkte mod karrenes hæmoglobin, hvorved det bliver koaguleret. Når det sker, så forsvinder det helt automatisk. Derfor kan du ikke kun reducere dine karsprængninger, men kan faktisk fjerne dem helt.

Hvor mange behandlinger er der brug for?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Det er nemlig noget, der er meget individuelt, og afhænger af flere ting. Som udgangspunkt afhænger det dog af størrelsen på behandlingsstedet. Hertil vil du også hurtigere kunne se et resultat, hvis du har en lysere hud.

I de fleste tilfælde er det nok med tre behandling, som skal foretages over en periode på tre måneder. Hver behandling tager fra blot fem minutter og opefter. Ofte vil det dog være muligt at se resultater allerede efter første behandling, hvorfor man kan se, at det virker.

Hvad koster fjernelse af karsprængninger på ben?

Der findes mange klinikker i Danmark, der kan hjælpe med dette. Derfor er der også stor forskel på deres priser. Af denne grund er det ikke muligt at give et konkret svar på dette. Vil du have fjernet en karsprængning på benet, vil det dog koste omtrent 2.500 kr. pr. behandling.

Hvorvidt det er pengene værd, er op til dig selv at vurdere. Det er ikke alle, der mener, at det er tilfældet. Andre er derimod meget kede af deres karsprængninger, hvorfor de mener, at det er pengene værd. Det ændrer dog ikke på, at du bør overveje det nøje, inden du kaster dig ud i det.