Sådan bliver du hurtigt klar om morgenen

Det er ikke altid lige let, at få ordnet alt det man skal gøre for at blive præsentabel på en helt almindelige hverdagsmorgen. Man vil jo helst gerne undgå, at man skal stå alt for tidlig op for at gøre sig klar, men nogle gange kan det virke som den eneste udvej.

Så hvordan finder du en god morgenrutine, der ikke tager alt for lang tid hver morgen – så du måske kan sove en smule længere?

Gør tøjet klar dagen før

Det fleste af os kender alt for godt til det evige dilemma om hvilket outfit man egentlig gerne vil have på. Men det er måske ikke lige om morgenen, hvor du også skal nå ud af døren, der er det bedste tidspunkt at fundere over netop det. Faktisk kan du spare meget tid hvis du gør det til en god vane, at vælge dit tøjsæt aftenen inden du går i seng.

Om aftenen har du bedre tid til at finde det helt rigtige til dagen efter, og lægge det frem, så du nemt kan få fat i det og tage det på.

Spar tid på make up’en

En anden, og ofte også meget tidskrævende ting om morgenen er at lægge sin make up og sætte sit hår. Måske har du skulet til dem der nærmest bare triller ud af sengen og går ud af døren og tænkt: Hvordan kan jeg også gøre det?

En måde du kan spare god tid er eksempelvis ved at på lavet permanente øjenbryn, eller måske få farvet dine vipper. Det kan give dig en fin base at lægge make up på om morgenene og kan samtidig også spare dig en smule tid på en travl hverdagsmorgen. Kommer du lidt for sent op en dag, har du nærmest allerede snydt lidt og kan nemt selv hurtigt komme ud af døren.