BOH te – få en masse nye smagsvariationer til tekanden

Te er en utrolig drik, som kan og skal bruges meget mere i vores lille land.

Te-drikningen går formentlig mere end 3000 år tilbage i tiden. I hvert fald er det først her, at vi har skrifter om teen. Det betyder dog ikke, at teen ikke kunne have været brugt før.

Af en mærkværdig årsag har vi herhjemme dog valgt helt at droppe vores te-drikkeri. I stedet har vi besluttet os for, at vi skal drikke kaffe og gerne store mængder af det for at kunne klare os igennem dagens stress og jag. Men måske er det faktisk bedre for dig at drikke te.

Skift kaffen ud med te

Kaffen indeholder en masse koffein, som vi mennesker eller danskere er utrolig glade for. For overhovedet at kunne åbne vores øjne om morgen drikker en stor del af os kaffe.

Kaffen fortsætter vi så md at drikke, som vi kommer på arbejde. Nogle mennesker kan endda køre flere kanderne af kaffe på en dag. Her opstår helt åbenlyse problemer, som din krop skal lære at håndtere.

Den store mængde koffein giver nemlig nogle udfordring, når du skal lægge ned og slappe af. Kaffen pumper i blodet, om så du ikke kan mærke det. Her kunne det være en ide, om du udskiftede kaffen med te.

Med BOH te finder du endda te, som indeholder en god mængde koffein, hvis du søger dit fix. Du finder også “bare“ velsmagende te, som giver smører din hals og giver varme i hele kroppen.

Og faktisk kan teen har en store effekt end blot at opkvikke eller nedtrappe din energi.

Afslappende og helbredende

Vi kender alle sammen til forskellige te, som har unikke funktioner. Det kunne være BOH te, der er virkelig gode til at drikke om aftenen, fordi de giver en behagelig fornemmelse i kroppen. Du kan endda finde te, som hjælper din krop med at falde i søvn.

Kigger vi til Asien, hvor teen kommer fra, har teen har mange flere og større betydning for menneskene, der drak den. Her har den haft en helbredende effekt.

Helbredende, fordi man troede på, at teen faktisk kunne kurere sygdomme i både kroppen og sjælen. Man troede, at teen havde magiske egenskaber.

I dag ved vi, at teen faktisk kan styrke dit immunforsvar. De tørrede blade indeholder mineraler og vitaminer, som er virkelig sund for din krop. Ikke helt så magisk, men virkelig effektivt.

Mere te til folket!

Kigger vi mod vest over til den store nabo ø er te-drikning meget mere normalt end i Danmark. Briterne elsker te og har en hel kultur omkring det at drikke te.

Det er noget, vi burde adaptere herhjemme i Danmark. Godt nok er der nogle områder, hvor vi virkelig ikke vil ligne briterne. Der er dog andre, hvor de har fat i den lange ende. Teen er helt klart en af dem.

Teen er sund. Teen er lækker. Og teen kan drikkes i sociale fællesskab, hvor den knytter os bedre sammen. Det var en hel masse årsager til, at du skal købe BOH te.