Få styr på børnetøjet med Aykasa

Mange familier leder efter den helt perfekte opbevaring til børneværelset og ikke mindst resten af indretningen i familiens skønne hjem. Aykasa er den mest moderne og funktionelle opbevaring, der til hver en tid passer ind i det moderne hjem. De fine kasser vil passe til alle former for indretning pga. det moderne design, der er designet i oceaner af smukke, naturlige og ikke mindst strålende farver, dermed vil der altid være noget for alles smag.

Aykasa er hurtigt blevet populært Danmark over. De smarte foldekasser kan købes i forskellige størrelser, så du selv kan tilpasse foldekassen til dit behov.

Her hos Little Happy finder du et ekstremt bredt udvalg af de skønne foldekasser i de flotteste farver. Hvis du er på udkig efter opbevaring med en stilfuld facon, så er Aykasa et design, der vil falde lige i din smag.

Få styr på indretning og opbevaring

Hvis du længe har været på udkig efter den smarte opbevaring, så er Aykasa den bedste løsning. Kasserne kan foldes sammen og stables oveni hinanden, så de dermed ikke fylder på børneværelset. Foldekasserne kan benyttes i alle dele af families hjem, hvad med børneværelset, stuen eller ikke mindst køkkenet? Der er ingen tvivl om, at det er den bedste opbevaring uanset hvilket rum det drejer sig om. Aykasa kan både bruges til opbevaring til legetøjet, børnetøjet eller diverse skønhedsprodukter til barnets skønne forældre.

Med foldekasserne bliver det overskueligt for barnet at finde sit legetøj frem. Dermed kan barnet selv finde sit yndlingslegetøj frem til hver en tid, uden hjælp fra mor eller far. Kasserne er perfekte til at opbevare barnets tøj, dermed får den lille selv mulighed for at have en indflydelse på tøjvalget til enten børnefødselsdagen, eller en tur hjem til bedsteforældrene. Indretningen i huset bliver i den grad piftet op, og ikke mindst gør indretningen ekstra unik og personlig.

  • Mini foldekassen har målene L27xB17xH11 cm
  • Midi foldekassen har målene L40xB30xH14 cm
  • Maxi foldekassen har målene L60xB40xH22 cm
  • Alle Aykasa foldekasser er godkendt til kontakt med fødevarer, så kasserne har mange smarte funktioner, hvor de dermed også kan bruges i køkkenet

Organisering selv for den lille

Aykasa hjælper barnet og ikke mindst forældre med at organisere børneværelset. Mange forældre ønsker at give deres barn et overblik over deres legetøj, og hjælpe dem med organiseringen, som Aykasa foldekasserne i den grad sørger for.

Med kasserne får barnet en specifik plads til alle deres ting, som gør at den lille vil have større tendens til at lægge tingene på plads igen. Kasserne kan stå på gulvet, hvor de dermed er nemme at tilgå for den lille. Det hjælper barnet med at få en fast rutine. Når du hjælper barnet med at placere tøjet i kasserne, lærer barnet af sine forældre.

Den bedste løsning er at opbevare tingene i foldekasser, så barnet også får et overblik over hvad han eller hun kan lege med, og hjælper barnet med at lægge legetøjet tilbage efter brug, og dermed organisere sine ting. Aykasa praktisere værelset, men ikke mindst udsmykker børneværelset. Kasserne skaber et fint og enkelt udtryk i hjemmet, som du til hver en tid kan tilpasse efter dine egne behov.