Hvordan shopper du, når du er gravid?

Det kan være vanskeligt at shoppe, når du er midt i en graviditet. Både fordi du er i konstant vækst og derfor hurtigt vokser ud af tøj, og fordi det måske er svært at style en gravid mave både på en moderigtig og komfortabel måde. Her er derfor nogle tips til, hvorledes du kan løse denne problemstilling.

Graviditetstøj

Der findes tøjmærker og diverse brands, der providere tøj specifikt intenderet til gravide. Deres pasform er altså reguleret til at håndterer den voksende mave og dertilhørende krop. Især bukser og jakker kan måske være fordelagtige at finde med sådanne forbehold, da de ofte kræver en knappelukning, der vanskeliggøres at den øgede diameter omkring livet. Vil du have en såkaldt gravid jakke, kan du måske også finde en du også kan få glæde af, når graviditeten ikke længere er aktuel.

Der findes også tøj som kjoler, trøjer, nederdele og des lige i en graviditetsudgave, som du kan investere i, men det kan måske føles en smule fjollet, at købe en masse tøj du kun kan bruge i denne periode. Ikke desto mindre må det anses som en nødvendighed, at du har tøj du kan bruge – også i venteperioden. Og hvem ved – måske kan du få gavn at klæderne i forbindelse med en anden graviditet.

Enkle styles med elastik

En anden fremgangsmåde til dig der venter barn, kan være at finde normalt tøj, der dog er lavet i elastisk stof. Det kan du både finde kjoler, trøjer og nederdele i. Der kan du være heldig, maven kan passe i, samtidig med at du kan bruge når graviditeten er overstået. Med disse mere tætsiddende stykker tøj kan du også nemt fremhæve den skønne mave, uden at føle dig som et telt, hvilket er en problemstilling nogle ventende mødre kan opleve. Det enkle tøj kan også nemt styles med det andet tøj.