Afhold et mindeværdigt bryllupsjubilæum

Kender du nogen fra din familie eller i din vennekreds, der snart har bryllupsjubilæum, altså kobber-, sølv- eller guldbryllup for eksempel? Så vil du garanteret gerne give dem en minderig dag, hvor I kan nyde hinanden og fejringen. Det kan heldigvis nemt gøres, når bare kræfterne lægges i projektet.

Overrask med imponerende æresport

Det er en tradition at opsætte en æresport for det gifte par, der har bryllupsjubilæum. Det er ikke noget, parret selv arrangerer, da det som regel er en overraskelse fra bekendtes side. Kender du et par, som du snarligt ønsker at fejre på datoen for eksempelvis deres sølvbryllup, kan du købe et æresport skilt til sølvbryllup her.

Et æresport skilt kan være med til at gøre det lettere at mindes dagen senere hen. Et æresport skilt kan nemlig gemmes efter den endte fejring. Fordi parrets navne og datoen for bryllupsjubilæet typisk står på et æresport skilt, mindes man hurtigt ved blot at kigge derpå.

Giv en personlig gave med affektionsværdi

Gaver fra ønskelisten er som regel ganske udmærkede, og så er man da også vis om, at den falder i modtagerens smag. Dog er det knap så personligt som en personlig gave med gravering for eksempel. Personlige gaver med gravering kan eksempelvis være en Hoptimist eller anden træfigur med navne og fejringsdato ligesom på æresport skiltet. Det kan også være et skærebræt eller en nøglering, der udgør personlige gaver med gravering.

Hvorfor give en personlig gave?

Personlige gaver med gravering er noget særligt, fordi de for evigt vil være et symbol på den mindeværdige dag. Dermed har personlige gaver med gravering større affektionsværdi end en gave direkte fra den udsendte ønskeliste. Ved at give en mere personligt udvalgt gave sikrer du desuden større overraskelse og måske endda værdsættelse fra modtageren. Der er derudover en mere udtalt sandsynlighed for, at modtageren kan huske, at gaven er fra dig.