Sådan får I den bedste bryllupsrejse i Dubai

Dubai er den perfekte bryllupsrejse destination for par, der elsker tempofyldte kosmopolitiske byer med masser af glitter, glamour og spænding rundt om hvert hjørne. Den flotte by har fusioneret sine oprindelige arabiske traditioner med alle Vestens luksuriøse elementer, hvilket især gør den værd at besøge. Byen er også fuld af forskellige kulturer, hvor du kan møde folk fra hele verden og ikke mindst nyde et varieret udvalg af køkkener. Det tager kun lidt over seks timer at flyve til Dubai, og ved at booke et fly til dubai, kan i få en uforglemmelig bryllupsrejse, som I kan se tilbage på med gode minder.

Alt i én-rejse

En bryllupsrejse i De Forenede Arabiske Emiraters største by byder på ørken, strand og et væld af shopping og aktiviteter – alt sammen i én luksuriøs pakke. Der findes mange forskellige hoteller at vælge imellem i byen, og de spænder fra gode hoteller med 5 stjerner, til de ikoniske Burj Al Arab med 7 stjerner, som alle kan garantere jer et dejligt ophold. Hvis I vælger et hotel ved Dubais uberørte strand Jumeirah Beach, kan I nyde den smukke beliggenhed ved havet med udsigt over The Palm Island, og tage på unikke barer og restauranter, hvor I kan få fantastiske smagsoplevelser.

Abu Dhabi

På bryllupsrejsen kan I tage ud og besøge en af de andre emirater. Her kan I besøge eksotiske Abu Dhabi. Selv om Abu Dhabi er under konstant udvikling og har nogle af de fineste luksushoteller og restauranter, er den også mere afslappet end Dubai og har smukke haver og parker og rummelige gader. Byen har også nem adgang til den smukke ørken. Derudover kan I besøge byens fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Sheikh-Zayed moskeen, Al Safa Parken, eller I kan gå en tur langs Corniche og nyde den smukke udsigt.