Pyntning til din bryllupsfest

Har han været på knæ og endelig spurgt, om du vil gifte dig med ham? Er I ved at planlægge jeres bryllup og har valgt selv at stå for pynten for at spare nogle penge? Så kommer der her en kort guide til, hvad I kan bruge af pynt for at sætte stemningen for en uforglemmelig dag.

Balloner:

Balloner kan være rigtig hyggelige til at skabe den rette feststemning til jeres bryllupsfest. Heliumballoner vil nok være det bedre at købe, så ballonerne svæver i luften og ikke lægger nede på gulvet – med mindre det er dette I ønsker. I kan købe balloner i det farvetema i bruger og for eksempel lave ballonbuketter, som står rundt omkring i lokalet for festen. I kan også købe en ballonbue, som skal stå omkring indgangen, så der er en slags port ind til festen for jeres kærlighed til hinanden. I kan også lave en ballonbue med crepe baggrund, som hænger på en tom væg. Dette kunne for eksempel være en rigtig god baggrund for en selfie-station, hvis I vil have sådan en til festen. Så kan I sætte et bord ved siden af med forskellige selfie-artikler som briller, champagne, sløjfer eller lignende.

Bordpynt:

Meget tid går omkring et bord til et bryllup, så derfor er det vigtigt, at bordpynten lægger op til en god stemning. Servietter og bordkort er selvfølgelig nødvendige på bordet, så alle jeres gæster ved, hvor de skal sidde, og har noget at tørre mund og fingre i. Det resterende pynt er lidt op til jer selv, og hvad I godt kan lide. I kan for eksempel have en bordløber på hvert bord, hvorpå der i midten står en buket blomster, og måske bordkonfetti eller glimmer rundt på bordet. I kan også have tyl og en lyskæde blandet sammen på midten af bordet og smide bordkonfetti og glimmer udover det hele. I kan også lave en helt simpel med bordløber, stearinlys og bordkonfetti eller glimmer. Det er helt op til jer, og hvad I godt kan lide af bordpynt.

Måske der her var et par ideer til, hvad I skal have købt af pynt til jeres bryllupsfest. Uanset hvad, bliver det med garanti en uforglemmelig aften, hvor I får fejret jeres kærlighed til hinanden.