Underholdning til bryllup

Et bryllup er en helt fantastisk dag, hvor venner og familie kommer og fejrer kærligheden imellem brudeparret. Et bryllup indeholder normalt diverse taler fra både gæsterne og brudeparret. Det er dog blevet mere og mere normalt at planlægge nogle små, sjove indslag i stedet for at holde en lang tale. Vi kan vist alle blive enige om, at det kan blive ret tørt med 10+ taler i løbet af brylluppet. Du kan derfor give brudeparret og gæsterne en pause for de lange taler ved at lave et sjovt lille indslag i stedet. Her kommer to ideer til, hvad du kan planlægge af sjove indslag.

Ryg mod ryg
Denne leg er blevet rigtig populær, fordi det også er en slags test, om hvor godt brudeparret kender hinanden – eller er enige om forskellige ting. Legen er altid en vinder, da det er sjovt for både brudeparret og gæsterne.

Til denne leg sidder brudeparret på hver sin stol med ryggen til hinanden. De har én af deres egne sko og én af modpartens. Det handler herefter om, at de skal svare på spørgsmålene med skoen.

Stiller du spørgsmålet ”Hvem er bedst til at lave mad?” skal brudeparret hver især løfte skoen, der tilhører personen, som de mener er svaret på spørgsmålet.

Spørgsmålene er helt op til dig. Det kan være helt neutrale spørgsmål eller mere pinlige spørgsmål fra deres privatliv. Det kommer helt an på, hvor godt du kender brudeparret og ved, hvad de ville synes om.

Video
At lave en video er også altid et hit. Det kan være en video med klip af forskellige gæster, der fortæller noget om brudeparret. Det kan også være, I vil rekreere, hvordan brudeparret mødte hinanden. Det kommer helt an på, hvor lang tid I vil bruge på videoen og hvilken slags video I vil lave.

I kan også lave en video som et tv-program. Det kunne for eksempel være ”Kender du typen?”, hvor I viser rundt i deres bolig og kommer med små anekdoter ud fra de ting, de har I hjemmet. I kan herigennem fortælle sjove historier om brudeparret og deres personligheder.

Det kunne også være luksusfælden, hvor I gør grin med nogle af deres hobbyer eller lignende. Eller måske Skrotjægerne, hvor I lader som om, I finder skrot i deres hjem, som I kan få vurderet af en ”professionel”.