Stilen til dit bryllup

Har han været på knæ og I skal nu til at planlægge jeres bryllup? Så er det en rigtig god ide at starte med at blive enige om stilen for brylluppet. Stilen ligger nemlig hele baggrunden for bryllupsfesten og gør det nemmere at planlægge resten, så det hele passer sammen. Kan I ikke blive enige om én stil, kan I med fordel blande to, så I begge får det, I gerne vil have til jeres bryllup. Denne artikel vil gennemgå nogle forskellige bryllupsstile, så I har noget at gå efter, når I skal købe pynt til bryllupsfesten, vælge bryllupskage, lokation, mad og lignende.

Klassisk bryllup
Det klassiske bryllup byder på bløde farver, elegante dekorationer og traditioner. Et klassisk bryllup har en blød farvepalette, som inkorporerer hvid. Der er rene linjer for at skabe det elegante og klassiske udseende. Blomsterdekorationer er et must på bordene – igen med blomster i bløde farver, som hvid og pudderrosa. Der bruges gerne teksturer i broderi og/eller blonder, som giver et traditionelt og romantisk pust til bryllupsfesten.

Tøjet holdes også i traditionelle og rene linjer. Brudekjolen har rene linjer, gerne med blonder og tyl, mens brudgommens tøj holdes i det traditionelle sort med hvid skjorte.

Det klassiske bryllup bliver ofte blandet med det mere moderne bryllup, som er lidt mere sort/hvid eller det romantiske med blomster og rosa.

Bohemian bryllup
Et Bohemian bryllup er mere afslappet og naturligt i forhold til det klassiske, som med de rene linjer er lidt mere stift. Her holdes tingene mere elegant og naturligt. Farverne holdes gerne i de naturlige, brune farver sammen med hvid og nogle kraftige farver. Med det naturlige kommer planter, blomster og andet grønt på spil.

Tøjet holdes i en lidt mere afslappet stil, hvilket blandt andet betyder at brudekjolen ikke nødvendigvis er helt hvid, men kan sagtens være henne i det råhvide eller rosa.

Rustikt bryllup
Et rustikt bryllup handler meget om det naturlige og rustikke. Det hele behøver ikke være så elegant og fint, om i de to forrige temaer. Et rustikt bryllup er mere naturligt og råt. Farverne bliver holdt meget naturlige med træ, grønt og lyse blomster. Denne stil virker mindre ren og lys og sætter i stedet fokus på naturligt træ og grønt.

Tøjet holdes mere i det lidt afslappede, ligesom med et bohemian bryllup. Det handler i høj grad om at se det elegante i det rustikke og naturlige.