Er hårkur nødvendigt?

Rigtig mange mænd og kvinder bruger jævnligt den ene eller anden form for kur til håret. En kur de håber, kan hjælpe med hårets glans, og hjælpe dem med at få en sundere frisure. Men er hårkur nødvendigt, eller er der andre alternativer der er bedre? Læs mere her i indlægget.

Kan hjælpe mod ødelagt hår

Hvis du er en af dem, som elsker at bruge en hårkur til dit lange flotte hår, så frygt ej. Du gør ingenting forkert, og skal ikke være bange for, at du ødelægger dit hår mere end det gavner. Det er blot vigtigt, at du ikke gør det for ofte, og at du ikke ser det som en måde at fikse hår, som du ellers behandler skidt. Derfor skal du se hårkur som en måde at hjælpe dit hår på vej til at se sundere ud, men ikke som en mirakelkur, som kan fikse dit hår lige meget hvad.

Vi anbefaler, at man generelt passer på sit hår, at man undgår at bruge for mange forskellige produkter til håret, og at man ikke vasker det for ofte. Det anbefales kun, at man vasker sit hår 2-3 gange i ugen, og at man helt undgår alt hvad der hedder skum og hårlak.

Derudover skal du undgå at bruge balsam mere end du vasker hår. Vi ved godt, at balsam giver en dejlig blød fornemmelse i håret, men bruges det for ofte, så vasker du de naturlige fedtstoffer ud af håret, som beskytter dit hår, og som er med til at håret ikke ser fedtet ud.

Sådan finder du en god hårkur

Hvis du er glad ved at bruge en hårkur i ny og næ, så er det vigtigt, at du finder en kur, som kan hjælpe mod de problemer du oplever med dit hår. Men hvordan gør du det?

Den nemmeste måde at finde en hårkur, som passer til netop dit behov, er ved at læse en hårkur test, hvor der bliver sammenlignet forskellige kure, og beskrevet hvordan de hjalp.

Hvis du ikke ønsker at stole blindt på folk, som blot har brugt en kur til deres hår, så kan du ringe til din frisør og få vejledning på området. Her kan du også få vejledning på, hvor ofte du må bruge den kur, som de vejleder dig til at bruge. Derved kan du sikre dig, at du ikke ødelægger dit hår mere end du fikser det.

Behøver ikke være dyrt

Det vigtigste at huske, hvis man er på udkig efter hårprodukter er, at det ikke altid er de dyreste der er de bedste. Det er som hårprodukter, som det er med alt andet. Nogle produkter er dyre grundet mærket de kommer fra, hvor andre er billigere og kan det samme, men ikke kommer fra et mærke som alle kender. Undersøg derfor markedet, få vejledning, og undgå at købe det første og det bedste.