Sådan fjerner du din kropsbehåring – tre effektive måder

Overalt i verden vælger både kvinder og mænd at fjerne deres kropsbehåring. Det er gennem de seneste par år blevet enormt populært at eksperimentere med forskellige former for fjerning af kropsbehåring. Der er et hav af forskellige muligheder, når det kommer til at fjerne kropsbehåring, så det er bare med at undersøge markedet. Læs med her og få tre effektive måder hvorpå kropsbehåring kan fjernes.

Det smarte sugaring

En af måderne, hvorpå du kan opnå lækre, bløde og sommerklar ben, er ved hjælp af det smarte sugaring. Ved sugaring bliver hårene fjernet med en fin sukkermasse, som masseres ind i huden med egen hånd. Sukkermassen trækker hårene ud i deres helt naturlige vækstretning – derfor har man også rig mulighed for at fjerne en del flere hår end ved andre former for fjerning af kropsbehåring. Sugaring er især godt til hårfjerning på ben, men kan altså også sagtens gøre hele din krop lækker og sommerklar, uden røde knopper og irritationer, hvis det er dette, du ønsker.

Den klassiske skraber

Skraberen er en trofast ven og følgesvend hos rigtigt mange, når det kommer til barbering af kroppen og fjerning af kropsbehåring. Mange foretrækker og ønsker at bruge skraberen til hårfjerning, frem for andre metoder, da det er enormt let og hurtigt. Grundet den fine størrelse kan du have skraberen med over det hele, eksempelvis i din taske, så du kan altså også let og effektivt barbere dig, uanset hvor du er i verden. I modsætning til voks- og sugaring behandlinger, fjerner skraberen ikke hårsækkene, men kun det yderste af hårene, som stikker ud. Skraberen er altså en god, effektiv og let metode, som især er smart, hvis det skal gå hurtigt.

Ekstra holdbar voksbehandling

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der den populære voksbehandling. Med en voksbehandling får du et gennemført, flot og holdbart resultat – derfor vælger rigtigt mange også denne metode. Du kan lave dine egne voksbehandlinger derhjemme, men du kan også tage på en klinik og få det ordnet. Der findes et hav af forskellige voksbehandlinger, men den mest populære er brazilian. Selvom hårfjerning ved hjælp af voksbehandlinger kan være en smule dyrt og en stor investering, er det en løsning, som rigtigt mange vælger, da den er enormt holdbar – faktisk kan du nyde din bløde og hår fri hud i helt op til 4 uger efter din voksbehandling. Det bliver altså ikke meget bedre!