Slip for barberingen ved hårfjerning med voks

Hader du også at skulle huske på at barbere benene hele tiden? Nu hvor vi snart skal finde sommerkjolerne og nederdelene frem, så skal man (hvis man vil) sørge for at barbere benene. Dog kan det kontinuerlige barbering med en skraber føre til hudirritation og tørre ben. Derfor kan voks hårfjerning anbefales i stedet for. Læs med i denne artikel, og hør mere om fordelene ved hårfjerning med voks.

Hvorfor er voks bedre end en skraber?

Barbering er en almindelig metode til hårfjerning. Det er hurtigt, nemt og billigt. Det kan dog også være smertefuldt og føre til hudirritation. Voksning er en hårfjerningsmetode, hvor man bruger voks til at fjerne hårene fra roden. Det er dyrere end barbering, men den er mere effektiv og holder længere. Voks fjerner nemlig hårene mere skånsomt, og du vil ikke på samme måde få hudirritation på kroppen – medmindre du er allergisk overfor voks. Det skal du have tjekket inden, du booker en tid til hårfjerning med voks.

Kan fjerne hår alle steder

Voks er effektiv til at fjerne hår alle steder på kroppen. Der er mange, der vælger at få fjernet hår ved bikinilinjen, ved benene og under armene. Du kan dog også få foretaget voksning af dine øjenbryn eller andre områder i ansigtet. Der er nogle kvinder, der vælger at få vokset deres “overskæg”. Da nogle har lidt mere mørkere hår på kroppen, så kan der godt dannes et overskæg ved munden. Nogle afbleger det, mens andre fjerner det med voks. Nogle vælger også at få fjernet hårene under armene med voks. Det er dog lidt mere et delikat område, hvorfor du skal henvende dig til professionelle. Du kan skrive “voks hår under armene” og se, hvad der kommer frem af udbud til dig.

Tager kort tid

Voksning tager mindre tid end barbering, da du kun skal gøre det med få ugers mellemrum. Det skyldes, at hårene fjernes fra roden, så det tager længere tid at vokse ud igen. Ved barbering fjernes hårene derimod kun ved overfladen af huden. Det betyder, at du ikke skal tænke på at barbere dig hele tiden, nu hvor du vælger at få fjernet hårene med voks. Hvis du ønsker at prøve voksbehandling, anbefaler vi, at du bestiller en tid hos en professionel. De vil kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige type voks til din hudtype. De vil også kunne give dig flere oplysninger om, hvordan du skal forberede dig til din voksbehandling.