Guide: den perfekte ansigtscreme til dig der lider af sensitiv hud eller rødme

Rødme og sensitiv hud kan være enormt svært at arbejde med. Ofte kan disse hudtyper nemlig ikke tåle ret mange forskellige produkter af hudpleje. Det kan derfor være rigtig svært at finde et hudplejeprodukt som virker rigtig godt til denne hudtype. Det er der heldigvis nogen der har tænkt på og derfor udviklet en creme der er god til præcis disse hudproblemer. Det er lige netop den creme som du kan blive klogere på i denne artikel.

Rosalique 3 i 1 creme

Rosalique 3 i 1 creme er specielt udviklet til personer, der oplever rødme og sensitivitet i deres hud i ansigtet. Det er blandt andet personer, der lider af rosacea, couperose eller pilaris som denne creme virkelig vil have stor effekt hos men alle mennesker kan anvende cremen og drage nytte af dens mange fordele. Cremen er grøn når den kommer ud, det er blandt andet en af grundende til at den er så god imod rødme. Det grønne pigment i cremen, går nemlig ind og neutralisere det røde og gør det dermed mindre tydeligt. Derudover indeholde rosalique spf 50 hvilket er en stor fordel for personer med en sart ud, da en sart hud ikke tåler solens stråler ret godt. Fordelene ved rosalique er derfor at den indeholder grønt pigment som går ind og mindsker de røde områder, som du kan have i dit ansigt. Den indeholder derudover også solfaktor 50 og så er den virkelig nærende og plejende for huden. Det er derfor en rigtig god creme til personer med sensitiv hud, men den kan bruges af alle hudtyper, fordi den ikke indeholder noget der er dårligt for andre hudtyper.

Hvordan bruger man Rosalique 3 i 1 creme?

Rosalique anvender du ligesom med en normal ansigtscreme. Altså på en ren og renset hud. Du kan sagtens vælge at bruge et serum under din rosalique creme, det vil ikke gøre nogen forskel for cremens effekt. Herefter dupper du forsigtigt cremen rundt i dit ansigt. Når cremen kommer i kontakt med din hud, så vil det grønne pigment gå ind og dæmpe det røde og de vil derefter gå i et med din hudfarve. Du skal derfor ikke være bekymret over om du bliver grøn i ansigtet af cremen.